Wat doet www.KoersVergelijken.nl voor u?

Altijd handig om wat vreemd geld bij u te hebben in het buitenland. Maar waar haal ik dat? Er wordt vaak geadverteerd met 0% provisiekosten, maar dat is misleidend: u krijgt alsnog een ongunstige wisselkoers, waardoor u toch hoge kosten betaalt.

Op www.KoersVergelijken.nl wordt naar alle kosten samen gekeken, dus zowel naar provisiekosten, commissiekosten, koersopslagen, bezorgkosten en overige soms verborgen kosten.

Op basis van alle beschikbare informatie wordt voor u duidelijk berekend hoeveel buitenlands geld u krijgt bij elke aanbieder voor een bepaald bedrag in euro. Daarnaast berekenen we wat uw besparing is tussen de duurste en de goedkoopste aanbieder.

Ondanks dat wij de informatie op deze site met uiterste zorg samenstellen, kunnen wij niet instaan voor de juistheid hiervan. U stemt er in toe dat gebruik van www.koersvergelijken.nl geheel voor uw eigen risico is. U stemt er dan ook mee in dat www.koersvergelijken.nl niet aansprakelijk is voor eventuele negatieve gevolgen door gebruik van haar website en de hier op gegeven informatie.

De site www.koersvergelijken.nl vraagt van de klant geen relevante gegevens als naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Hoe volledig is onze vergelijking?

We hebben geprobeerd een zo volledig mogelijk beeld te geven van de landelijke aanbieders van vreemde valuta in Nederland, niet alle financiële instellingen zijn echter opgenomen. Rabobank bijvoorbeeld biedt zelf geen vreemde valuta meer aan en verwijst klanten op hun site door naar GWK Travelex. Sommige aanbieders verstrekken geen online koersen en kunnen we dan ook niet opnemen in de lijst. Ook zijn er een kleinere aanbieders die alleen een lokaal kantoor (in de grote steden) hebben zijn niet in overzicht opgenomen. Wel opgenomen zijn:

  • ABN AMRO Bank (inclusief de Schiphol koersen)
  • GWK Travelex
  • ING Bank
  • SNS Bank (onderdeel van de Volksbank)

Mocht u een aanbieder missen dan horen wij dat uiteraard graag door een bericht naar ons te sturen!

Hoe vergelijken wij?

Meerdere keren per dag worden geautomatiseerd de koersen opgehaald van de belangrijkste aanbieders (zoals GWK Travelex en ABN AMRO). Deze koersen worden, samen met overige kosten die de aanbieders in rekening brengen, automatisch verwerkt in het vergelijkingsoverzicht op www.KoersVergelijken.nl. Aangezien de meeste aanbieders hun verkoopkoersen slechts 1 keer per dag (in de ochtend) wijzigen, worden dus altijd de meest actuele vergelijking getoond.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van aanbieders van vreemde valuta?

De site www.KoersVergelijken.nl kan een aantal advertenties en doorverwijzingen tonen waar we door de adverteerder voor worden betaald.

Doorverwijzing naar aanbieder

De site www.KoersVergelijken.nl toont automatisch de goedkoopste aanbieder van vreemde valuta en geeft u bij een aantal aanbieders de mogelijkheid om direct te bestellen door op de naam van de goedkoopste aanbieder te klikken. Indien u gebruik maakt van de mogelijkheid om vanaf onze site door te klikken naar de bestelsite van de aanbieder, dan vindt een eventuele bestelling plaats tussen u (de koper van buitenlandse valuta) en de aanbieder (verkoper van buitenlandse valuta). De vergelijkingssite www.koersvergelijken.nl heeft verder geen rol in de koop.

Klachten & opmerkingen

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@KoersVergelijken.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Koersvergelijken en MoneyBee

Koersvergelijken.nl is een onderdeel van MoneyBee B.V. De op deze website aanwezige informatie, afbeeldingen en systemen zijn eigendom van www.koersvergelijken.nl, handelsnaam van MoneyBee B.V.. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van MoneyBee B.V. mogen deze informatie, afbeeldingen en systemen daarom ook niet verveelvoudigd of gedupliceerd worden, op wat voor een manier dan ook. MoneyBee B.V. zal in geval van misbruik de daartoe benodigde stappen ondernemen.

Alle op deze website genoemde merken, namen en logo’s zijn eigendom van de respectievelijke merkhouders.

 

MoneyBee B.V.
KvK nummer: 65751086
BTW nummer: NL856244338B01
Herenstraat 42
2271CH Voorburg
 085 – 30 10 80 4
Email: info@MoneyBee.nl