GWK Travelex is de nieuwe naam voor de vroegere ‘Grens Wissel Kantoren’. Ze hebben grote kantoren op de luchthavens in Nederland (Schiphol, Rotterdam en Eindhoven), maar hebben ook zo’n 50 kantoren in de grotere steden in Nederland. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om online geld te bestellen, waarover hieronder meer.

GWK Travelex op Schiphol

Op Schiphol (of andere luchthavens in Nederland) zijn kantoren aanwezig. Contant buitenlands geld wisselen bij op Schiphol is echter relatief duur. Afhankelijk welke valuta je wilt opnemen, betaal je al snel tussen de 5 en 20 procent aan wisselkoersopslag. De vaste kosten van €3,25 zijn daarbij te verwaarlozen.

GWK Online

GWK biedt ook de mogelijkheid aan om vreemde valuta online te bestellen, waarna het bestelde buitenlandse geld in een van de vestigingen van GWK moet worden opgehaald. GWK rekent voor deze online methode geen provisiekosten, en een gunstigere koers. Let op: de ‘gunstigere’ koers is niet altijd de beste koers. Vergelijk de totale kosten van de aanbieders daarom op deze site.

Prepaid Mastercard

Met de Cash Passport-kaart kunt u uw geld voor tijdens uw vakantie op een handige manier meenemen. U kunt uw reisbudget vooraf veilig en eenvoudig op de kaart zetten en later bij miljoenen MasterCard®-geldautomaten pinnen of met de kaart bij winkels en restaurants betalen die MasterCard accepteren.

Currency Specific - US DollarsGWK Travelex Cash PassportAlgemeen Image Banner 300 x 250